Pariuri sportive live online


Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


foto
Bonusuri case de pariuri

foto
Protectie pat copii


Pariuri sportive live online

P.S. Ceea ce mi se pare interesant este ca ati devenit un pic jidan incercand sa trageti un oarece gheseft chiar si din propria placere, adica ca in sensul ca daca v-a poftit inimioara la arta, inspirat de discutiile furtunoase din noaptea Arcei lui Goe, ati fi putut sa ziceti ce aveati de zis aci, la apropont, pe firul rosu si scurt, nu sa incercati sa aveti si placerea si si banul (adica ca si futut si cu banii luati, in sensul de incasati) prin revanzarea cu adaos comercial a subiectului la han, pentru un mic ciubuc. Crede-mă, acum eu nu mai dau atâta importanță acestei coșmelii ridicole câtă îi dai tu. Mi-a mai venit idee genială pentru proza mea, mă inspirați.

Aici ceva mai clar, de unde se va vedea ca incercati degeaba sa va protejati statutul de om fara parti-pris, căci nu-i puteti zdruncina ideile preconcepute ce s-au transformat iata in obsesii Iar daca credeti ca sunteti dator fata de ceilalti vizitatori (cititori) sa dovediti ca nu sunt protejata de dvs, pentru prestatiile mele slabe , cred ca sunteti in eroare. Răspunsul acesta e valabil pentru orice „scăpău” pe care îl mai produceți. Imi ingadui sa va felicit si sa va asigur cå, in functie de necesitati, voi mai apela la d-voastra si pe viitor, pentru roluri similare sau (poate) chiar diferite.

Daca v-as fi lasat sa va dati in petec netulburata, v-ar fi zis ca uite tie care-i esti sclava iti trece cu vedrea prestatia, care-i ca si a mea (ba chiar mai slaba) in timp ce mie nu-mi poate iarta faptul ca nu ma las sedusa, educata cu biciul.

Top