1xbet pariuri online Romania

1xbet pariuri online Romania

Pentru un nou intrat pe piață, singurul dezavantaj ar fi că nu au o aplicație mobilă. Cu toate acestea, site-ul este suficient de operațional pentru a plasa pariuri prin intermediul unui dispozitiv mobil. De asemenea, oferă multe avantaje în ceea ce privește pariurile online pe care vi le vom prezenta în fiecare dintre următoarele secțiuni.

Bonusul Mr.Play

Pentru toți noii înscriși, site-ul de pariuri Mr.Play oferă un bonus de bun venit pariuri online Romania de 200 USD la prima depunere. Pentru a beneficia de acest lucru, trebuie să depuneți minimum 10 USD în contul dvs. de pariuri online și să jucați în termen de 14 zile de la înregistrare la o cotă minimă de 2 pentru un singur pariu și o cotă minimă de 1,40 pentru un pariu multiplu.

Rețineți că, dacă efectuați prima depunere prin Neteller, Skrill sau paysafecard, nu veți putea beneficia de această ofertă.

În general, această promoție se aliniază și rivalizează cu cele mai bune oferte bonus de pe piață.
Promoții Mr.Play

Ca nou operator în industria pariurilor online, nu este de mirare să nu vedem câteva promoții pentru clienții existenți.

Pentru moment, în afară de bonusul de bun venit, doar anumite funcții și promoții excepționale sunt disponibile pe site, cum ar fi următoarele opțiuni:
Încasare: o opțiune care vă permite să încasați parțial sau integral câștigurile înainte de sfârșitul meciului.
Joacă Boost: unde poți câștiga cu până la 77% mai multe câștiguri la pariurile tale multiple cu cote sporite.
Accesorii jucătorului: acest tip de pariu vă permite să pariați pe performanța unui anumit jucător. Puteți paria pe fotografii totale, numărul total de goluri și multe altele.
Pariuri impulsive: pariați pe diverse sporturi într-o perioadă restrânsă de la 30 de secunde la 10 minute pentru cote foarte atractive.

Oferta de pariuri sportive Mr.Play

O serie de caracteristici atractive din jurul casei de pariuri Mr. Play îi permit să concureze cu cei mai buni jucători din industria pariurilor online.

Pasionații de date pot profita de statistici avansate disponibile pe platformă. Veți avea acces la informații despre clasamentul ligii, istoricul echipelor, performanța jucătorilor și chiar arbitrii. Aceste opțiuni, actualizate periodic, vor permite celor mai indecizi jucători să beneficieze de un sprijin semnificativ.

Mr.Play oferă, de asemenea, un număr mare de piețe sportive, perfecte pentru cei cărora le place să parieze chiar și după meciuri sau evenimente în desfășurare. Este disponibil un calendar pentru a se asigura că pariorii nu pierd oportunitățile de pariere.

La Mr.Play, pariorii pot accesa cotele în format fracționat, zecimal sau în SUA, în timp ce multe piețe oferă opțiunea de a retrage câștigurile din pariurile curente prin opțiunea „Cash Out”.

Una dintre cele mai interesante oferte pe care casa de pariuri le poate oferi este „Parierea pe impuls”: o opțiune care vă permite să pariați pe un punct sau un obiectiv în următoarele 30 de secunde, 1, 5 sau 10 minute în timpul unui meci live. Senzație garantată dacă urmăriți meciul în direct!

Puteți paria pe aproape 30 de sporturi diferite la Mr.Play. Acestea includ cele mai populare sporturi precum: fotbal, baschet, golf, curse de cai, fotbal american sau curse cu motor.

Adam5811