1xbet pariuri sportive fotbal

1xbet pariuri sportive fotbal

Mr.Play câștigă un comision mediu de aproximativ 7% pe piețele de pariuri sportive înainte de meci, acest comision variind mai mult în funcție de sport și competiții jucate.

Aplicația mobilă Mr. Play

În ansamblu, Mr.Play este destul de înaintea dezvoltării sale, pariuri sportive fotbal având în vedere noutatea sa. Dar există un punct în care site-ul de pariuri trebuie cu adevărat să se îmbunătățească: cel al funcționalității mobile.

Din păcate, pe platformă nu există nicio aplicație mobilă pe Android sau iOS. Este inevitabil un pic dezamăgitor pentru o casă de pariuri să nu poată beneficia de acest tip de serviciu. O aplicație ar trebui să fie o parte fundamentală a ofertei oricărei case de pariuri în aceste zile. Din fericire, versiunea mobilă este la fel de funcțională ca și site-ul web.

Aspectul vizual este identic cu cel al versiunii web, iar aspectul este, de asemenea, foarte similar. Singura diferență notabilă este că meniul Piețelor sportive se află în partea de sus a site-ului mobil, mai degrabă decât în ​​partea stângă. Sperăm că, în viitor, aplicația mobilă va fi una dintre prioritățile Mr.Play.

Serviciul pentru clienți Mr.Play

Credibilitatea oricărei companii de pariuri online este adesea stabilită de serviciul său de asistență pentru clienți creat pentru a-și educa utilizatorii.

Mr.Play recunoaște această componentă vitală oferind un portal de chat live 24/7 pentru a-și ajuta clienții să rezolve orice problemă pe măsură ce apar.

Din păcate, aceasta este singura modalitate de a comunica cu Mr.Play, deoarece nu există telefon și e-mail.

Datorită disponibilității acestui serviciu 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, jucătorii pot beneficia de asistență de calitate: de la crearea unui cont la autorizarea contului, inclusiv solicitarea bonusului dvs., echipa de servicii pentru clienți este pregătită să vă ajute cu orice probleme .

Metoda de plată Mr.Play

Opțiunile de plată de la Mr.Play sunt unul dintre punctele forte ale casei de pariuri. Există aproape 20 de metode de plată diferite care pot fi utilizate pentru a face depozite. Aproape jumătate dintre ele pot fi folosite pentru a face retrageri.

Când vine vorba de depozite, toate metodele de plată sunt gratuite și instantanee, cu excepția transferului bancar, care poate dura până la șase zile lucrătoare pentru ca banii să apară în contul dvs.

Timpii de retragere variază: pentru portofelele electronice, cum ar fi Neteller și Skrill, poate dura până la trei zile lucrătoare până când primiți banii; iar pentru cardurile de debit și alte metode de plată, poate dura între șase și opt zile lucrătoare. Aceste perioade de retragere sunt aproximativ echivalente cu cele ale majorității celorlalte cazinouri online.

Iată principalele metode de plată pe care le puteți găsi pe site: Interac, Interac e-transfer Visa, Mastercard, Maestro, Transfer bancar, Sofort Banking, giropay, Euteller, zimpler, Bankcontact, eps, Transfer bancar, Entropay, Skrill, Neteller , Paysafecard, Transfer bancar rapid, Trustly, PayR, IDeal, InstaDebit, DIRECTebanking, iDeal.

Siguranță și securitate la dl. jocul este de cea mai mare importanță! Au fost puse în aplicare numeroase măsuri de securitate pentru a vă asigura că jucătorii nu vor fi supuși niciunei exploatări sau infracțiuni informatice și veți fi liniștiți să știți că site-ul lor web are criptare SSL pe 256 de biți. Standard care garantează securitatea și confidențialitatea datelor dvs.

Lansată în 2008, 1xbet este o companie suedeză listată la bursă și una dintre principalele case de pariuri din lumea cazinourilor online din Europa. Cu sediul central în Malta, 1xbet raportează Comisiei pentru jocuri de noroc și Autorității pentru jocuri din Malta. Platforma de jocuri online a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul Operator de An al Cazinoului 2020 la Premiile EGR.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *