1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi

Pentru a se asigura că tranșa este valabilă în scopul obținerii bonusului, fiecare pariu jucat trebuie să includă cel puțin două evenimente, cu o miză minimă de cel puțin 2,50. Bonusurile de bun venit de 1xbet nu pot fi retrase. Cifrele care pot fi retrase sunt doar cele care provin din câștiguri. Un bonus atrăgător, prin urmare, mai ales pentru că lasă utilizatorului o mare libertate de alegere cu privire la tipul de promoție pariuri sportive ponturi care urmează să fie utilizat, fiind disponibile trei alternative.

1xbet bonus multiplu
Nu se termină aici, deoarece 1xbet s-a gândit și la un bonus pentru cei care pariază pe mai multe evenimente. Bonusul multiplu de 1xbet rezultă din al cincilea eveniment, cu un procent de 5%, pentru a atinge o creștere de 239% din valoarea câștigului pentru cei care pariază pe maximum 30 de evenimente. Pentru a fi inclus în calculul bonusului, fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă minimă de 1,23.

Depozite și retrageri
Principalele instrumente de plată sunt disponibile
Retrageri și depuneri de cont 1xbet
Pe 1xbet există cele mai importante metode de plată, fiecare cu limitele sale minime și maxime de depunere și retragere.

Paypal
Postepay
Transfer bancar
Carduri Visa
Cărți Mastercard
CartaSi.
Skrill
Card de zgârieturi
Unele metode de plată lipsesc, cum ar fi Neteller sau Paysafecard, care sunt prezente în alte case de pariuri. În orice caz, ni se pare că 1xbet oferă o varietate mai mult decât suficientă. În plus, operațiunile de credit sunt fără comision pentru client (cu excepția transferurilor bancare), în timp ce pentru retrageri există comisioane de 1 € (Visa, CartaSì, Mastercard, Postepay, Paypal și Skrill) sau 2 € (Transferuri).

Aplicație mobilă
Sunt disponibile pariuri și aplicații de cazino
1xbet aplicație de pariuri live fotbal
Din versiunea desktop a site-ului 1xbet este posibilă accesarea paginii rezervate pentru mobil. 1xbet investește în mobil. Compania a făcut-o până acum prin crearea a două aplicații: una pentru pariuri și una pentru cazinou. Aplicațiile, descărcate prin codul QR, sunt disponibile pentru iOS și Android.

Aplicația de pariuri de 1xbet este foarte similară cu ceea ce vedem în versiunea desktop, în special în ceea ce privește designul. Am testat versiunea mobilă de 1xbet. Am observat câteva probleme de utilizare. Motivul ar putea fi prezența multor materiale, din aspectul grafic, care, probabil, va influența utilizarea pozitivă a platformei nu foarte pozitiv. În orice caz, cu aplicația de pariuri 1xbet puteți deschide un nou cont de joc, utilizați funcția QuickBet pentru a crea rapid un bilet de pariuri, a plasa pariuri live și multe altele. Mai mult, de asemenea, prin aplicația de pariuri este posibilă accesarea opțiunilor și piețelor pe care 1xbet le pune la dispoziție prin serviciul său XXLive, inclusiv minutul următorului gol, pariuri speciale pe lovituri de colț și lovituri de pedeapsă, goluri marcate în următorii 10 / 15 minute și multe altele.

Nu doar sport
Pe 1xbet există și Poker, cazinouri, sloturi și loterii
Nu doar sport pe 1xbet. Cunoscuta casă de pariuri, de fapt, are un portofoliu de produse foarte mare. Pornim de la poker și cazinou și apoi trecem la sloturi, loterii, bingo și cazinouri live. Pe scurt, o ofertă cu adevărat completă.

1xbet bonus de bun venit
Fiecare secțiune oferă o serie de bonusuri și promoții. De exemplu, 1xbet oferă un bonus de bun venit de poker de 20% din prima depunere de până la 20 €, doar pentru clienții noi. De asemenea, este interesant bonusul de bun venit la Casino, egal cu 50% din primul top-up până la 150 €, și pentru secțiunea de sloturi, care atinge o valoare bună de 200 EUR.

Adam5811