Betano

Betano

Bonusul Betano este un pariu standard bogat 500 ron obtine un bonus de pariu gratuit 500 ron. Trebuie sa folositi acel pariu gratuit in 7 zile. Exista desigur si alti termeni si conditii, iar pentru a fi corect, bonusul nu este foarte bine. Trebuie sa pariati 500 ron pe cote mai mici decat seara, asa ca este un lucru riscant. Apoi, trebuie sa pariati pariul bonus pe cote nu mult mai bune. Dar, cum spunem mereu, rezervarile sunt in afaceri pentru a face bani sa nu le dea.

Pietele disponibile pentru fotbal mai ales sunt foarte bune. Nu exista prea multe rezervari care ofera peste 150 de piete, deci este un mare avantaj. Preturile oferite la meciurile majore sunt si ele destul de bune. Nimic care va striga din varfurile acoperisului, dar sunt solide si nu exista socuri urate. Cu surpriza ocazional placuta. Daca pariati arbitrar, poate doriti sa deschideti un cont cu Betano, veti gasi unul sau doua care sunt cele mai bune. Parcurgeti sutele de jocuri de fotbal din intreaga lume si veti gasi cateva pariuri foarte atractive.

Fotbalul este, desigur, cel mai popular sport disponibil, exista mai multe evenimente in sectiunea de fotbal decat toate celelalte adunate. Dar asta nu inseamna ca exista o selectie cutremuratoare pentru ceilalti. Oh nu. Iti place sa pariezi pe trupa rusa? Ski alpin? Floorball? Ei bine, exista piete disponibile pe toate. Boluri, box, cricket, futsal, formula 1, toate cele mai importante si unele hochei din liga minora.