Antrenorul lui Sokolov Sturma: Jocul nu este rău, dar productivitatea ne împiedică

O remiză grea pentru a începe Fortuna: Liga Națională Minieră nu a ajutat, pe de altă parte a jucat două meciuri pe stadionul său, așa că conducerea clubului se aștepta puțin mai mult de la echipa condusă de noul antrenor Frantisek Sturma.

“Jocul nu a fost rău, dar productivitatea noastră ia puncte și reduce rezultatele”, s-a plâns antrenorul Banik după ultima înfrângere de la Brno. Desigur, nu a fost mulțumit de rezultat. „Dar dacă continuăm să lucrăm în acest fel și să îmbunătățim finalul, atunci victoria ar trebui să vină, sunt convins”, spune el. „Ai putea să te joci cu toată lumea. Este întotdeauna o greșeală ”, știe Šturma.În vara după sosirea sa la Sokolov a participat activ la îmbunătățirea cadrului. “Acum lucrăm la schimbarea lucrurilor”, spune el. Care este situația acum după meciul cu Brno? “Au fost câteva pasaje în care am reușit să controlăm jocul, dar îndrăznesc să spun că este mult peste așteptările noastre”, recunoaște antrenorul lui Sokolov. Nu vrea să fie în această poziție anul acesta.Obiectivul clubului pentru acest sezon este să se situeze între locul șase și al optulea din tabel. “Vrem să ne întoarcem la pozițiile în care am fost cu mulți ani înainte”, a declarat Tomáš Provazník, șeful executivului clubului, în cadrul conferinței de presă înainte de începerea FNL.

“Nu am avut o echipă proastă în sezoanele trecute, dar nu au fost rezultate. Am jucat trei ani la rând, așa că am început să pierdem poziția pe care am construit-o în cealaltă ligă. Obiectivul este să-l recâștigăm ”, își amintește Vítězslav Hejret, directorul sportiv al lui Baník, care a condus și echipa de la FNL anul trecut ca antrenor principal pe bancă. condusă de Šturma. „Am lucrat mult cu managementul pentru ca cadrul să se oxigeneze și să se îmbunătățească.Vrem să jucăm atractiv și să atragem spectatori pe stadion ”, a declarat noul antrenor înainte de sezon. După alegerea întregii cabine și conducerea clubului, a devenit mijlocașul Jakub Dvořák, cel mai experimentat jucător al echipei. „Nimeni nu poate fi fericit de sezonul trecut, ne-am salvat în penultimul tur. Aceasta nu este o carte de vizită bună, a eșuat. Pentru mine este un capitol închis, acum vrem să fim mai mari ”, spune el. De asemenea, jucătorii înșiși înțeleg obiectivele clubului. „Am avut o sesiune cu conducerea și toată lumea a fost de acord că vom termina pe locul opt. Vom face totul ”, promite noul căpitan Baník.

admin