Cluburile de primă clasă din Zlín și Slovácko salută întoarcerea avansurilor lor în MSFL

„Liga de juniori a extins vârsta adolescenților”, Pavel Němčický, antrenorul rezervei de la Slovácko, a menționat o obiecție fundamentală cu privire la participarea la o competiție nedorită. „Când băieții ies din tinerețe, ar trebui să încerce fotbalul pentru adulți. Și liga a treia este ideală pentru tranziție. ”Omologul său din Zlín, Jan Jelínek, împărtășește și aceeași părere. “Chiar și pregătirea și primul meci în direct au arătat că meciurile MSFL vor fi complet diferite de Liga Juniori”, a spus Jelinek după înfrângerea 2: 4 de la Uničov.

Slovácko l-a umbrit pe Kroměříž 4: 3. Ambele echipe au urmărit rezultatele sălbatice care au făcut celebrele curse ale tinerilor.

“Liga Juniori a fost zburată”, a spus Nemcicky. “În MSFL, este o greșeală că un adversar experimentat va pedepsi .Am fost convinși de acest lucru la Uničov, unde am condus 2: 1 și am pierdut meciul în cinci minute ”, a spus Jelinek. „Băieții trebuie să se obișnuiască cu viteza și forța tactică a adversarilor lor cât mai repede posibil. Dacă le va lua, vom avea multe probleme. ”

Deși nu a fost nimic în Liga Juniori pentru că nimeni nu a căzut și nu a mers, în liga a treia este invers. „Nu va fi ușor să ții pasul”, a subliniat Jelinek că după sezon cel puțin patru ultime echipe vor părăsi competiția. Și în cel mai rău caz, chiar șase.

După sezonul de tranziție din acest an cu 18 participanți, liga a treia va reveni la 16 echipe clasice în acest an. „Percepem acest pericol la fel ca ceilalți.Nu trebuie să vă faceți griji pentru salvare este primordial ”, realizează Nemcicky.

Revenirea la competiția tradițională este obiectivul ambelor cluburi din prima ligă.

totul este cu un nivel mai scăzut “, Nemcicky a revenit pentru a spune că liga a treia este o competiție naturală pentru dezvoltarea jucătorilor din categoria tineret.

Jucătorii de fotbal tineri pot lua și lecții de fotbal pentru adulți la MSFL. “Am reușit să-l concediem pe Martin Nečas în A-frame în primăvară”, a spus Jelínek despre extremul universal, care s-a alăturat și lui Uničov. „Acolo avem patru tineri care se antrenează cu A și trebuie să joace regulat fotbalul bărbaților.Acesta este modul în care vom merge. ”

Slovácko a folosit patru membri ai cadrului echipei A împotriva lui Kroměříž, inclusiv pe matadorii lui Daněk și Krejčí. Dar vor fi lupte în care trebuie să avem de-a face cu noi înșine ”, a spus Němčický. Prin urmare, nu stă pe o anumită locație. „Bineînțeles că vrem să câștigăm fiecare meci, dar dacă terminăm a șasea sau a zecea, nu o rezolvăm”. „Sunt multe de făcut. Băieții trebuie să treacă imediat de la liga de juniori la fotbalul masculin “, a adăugat Jelínek.

admin