Irosit părăsind Slavia în Italia. Are un contract pe patru ani la Brescia

Negocieri începând cu săptămâna trecută. Și când Slavia a acceptat să plece și să transfere suma, Zmrhal a plecat în Italia. S-a întors în weekend.

“El este liber luni și fie va fi alături de noi marți, fie va zbura înapoi în Italia”, a spus antrenorul Jindřich Trpišovský după meciul de liga de duminică din Karviná (0: 0).

A zburat în Italia. “Nu mă așteptam să merg la Seria A”, a mărturisit el. El era în Slavia de la vârsta de unsprezece ani, când venea din Blšany. Și de la elevii mai tineri a ajuns la A, mai târziu la echipa națională, ceea ce este o realizare respectabilă. Dar întotdeauna am vrut să încerc fotbalul în străinătate.Acum am o ofertă pe care aș dori să o iau, iar Slavia a venit să mă întâlnească ”, a spus el pentru site-ul clubului. A avut o perioadă dificilă în club, o luptă pentru salvare și boomul din ultimii ani. Nu a plecat pentru că clubul avea nevoie de el.

“A făcut multe pentru club, are un drept moral de a pleca în străinătate. În trecut, el a respectat o situație în care plecarea sa ar fi dăunătoare clubului. Nu este cazul acum “, a spus șeful slav Jaroslav Tvrdík.

” Antrenorul este de acord cu transferul său și este recomandat de directorul sportiv.Slavia are acum o serie de alternative comparabile cu marea majoritate a pozițiilor. ”

Cluburile au convenit să nu dezvăluie suma transferului. În ultimele zile, în timpul negocierilor, presa italiană a raportat că Brescia va plăti 3,5 milioane de euro. “Negociam o perioadă pentru preț, dar în cele din urmă vom elibera Jaromír”, a spus Tvrdík săptămâna trecută joi.

, nu va slăbi echipa. ”

Mijlocaș extrem, suficient de rapid, șut dur. A jucat 187 de partide în liga cehă și a marcat 26 de goluri.El a reprezentat de treisprezece ori, a marcat un gol.

A câștigat două titluri de ligă (2017 și 2019) cu Slavia și, de asemenea, a sărbătorit două victorii în Cupa Acasă în ultimii doi ani. El pleacă cu doar trei săptămâni înainte de a se califica pentru Liga Campionilor, unde Slavia va avea o singură rundă, rivalul fiind Celtic Glasgow sau Cluj-Napoca. Știa că o pot ajuta și, cel mai mult, voiam să o ajut. Îmi place Slavia și nu se va schimba niciodată “, a subliniat Zmrhal.

„ Nu are nevoie de ajutorul meu acum, pentru că are o echipă grozavă, jucători grozavi.Grupul este minunat aici și cred că Slavia o poate face fără mine de data asta. Stoch se îndreptă spre PAOK Salonic. Urmăritorii africani Simon Deli (Coasta de Fildeș) și Michael Ngadeu (Camerun) au folosit clauze de ieșire în contracte. Deli s-a transferat la Bruges și Ngadeu la Gand.

Shevčík a luat poziția de mijlocaș stânga în ultimul meci, Masopust sau Olaiynka, care este singurul jucător stânga al echipei, poate juca acolo.

admin