Kovářová este refugiat, steaua interliga se îndreaptă mai sus. Jungle! sună de la Most

„Sara vrea să reziste la părăsire, este o dezamăgire personală uriașă pentru noi”, râde Rudolf Jung, managerul companiei Most. „Am confirmat de la Asociația Cehă de Handbal că are un contract valabil înregistrat cu noi. Mă aștept ca aceeași declarație să vină de la Federația Europeană de Handbal. Ea a lucrat până la vedetă, anul trecut a fost cea mai bună canonistă a Îngerilor: a marcat 166 de goluri în Interleague, Czech Cup și EHF Cup. Acum are douăzeci și talentul ei a fost observat de un participant la Champions League. “În acord cu agentul meu, nu voi comenta situația mea până acum”, și-a cerut scuze reprezentantul. „Din 9 iunie, nu ne ia telefoanele.Doar pentru prima dată ne-a spus prin intermediul altcuiva că va fi bolnav de 147 de zile cu un diagnostic banal cu care se ocupă fetele noastre într-o săptămână. I-am scris să raportăm pentru un control medical, nu am răspuns ”, descrie Jung. „Că suntem redactați pentru noul an în care avem nevoie. Apoi lasă-i să treacă. Dar deodată s-a întâmplat asta ”, managerul nu înțelege.

“Sarah a fost jucătoare Mercator pe Wikipedia acum două luni. Nu sunt surprins. Există o chestie penibilă, spune că este agentul ei. Nu aveam nicio împuternicire să o reprezentăm. Când am întrebat dacă a reprezentat-o, el a spus: Avem și acorduri…Este o singură junglă mare! ”

Jung se întreabă de abordarea campioanei slovenă de 24 de ori, câștigătoare de două ori a Ligii Campionilor. „Nu există cultură sportivă. În iunie, am contactat Mercator pentru a-l avertiza că jucătorul are contract. Nu ne-au contactat deloc. Abia acum, la 2 august, când EHF a confirmat acest lucru, vor să negocieze. Vom rezista acestei abordări, vom vedea cum va fi ”, Jung nu anticipează. Picant este că, atunci când îngerii vor câștiga calificările Ligii Campionilor, îl vor întâlni pe Mercator în grupul de bază. „Nu ne putem și nu vrem să ne retragem, astfel încât fiecare jucător să reziste la transfer. Dar, din nou, întrebarea este dacă un jucător de handbal cu o astfel de abordare dorește sau nu.A încercat o clipă că nu știa că mai are un contract. În martie, însă, a spus în interviuri că mai are un an înaintea ei în Most. ” „Nu am avut experiență de antrenor cu Sara, este dificil de evaluat. Dar a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Interleaguei, deci este o slăbire. Motivele sunt evidente, ea voia să meargă la un club unde să aibă condiții mai bune ”, crede Tancoš. “Păcat că acest lucru a devenit mai complicat atunci când luptăm pentru Liga Campionilor.” În ultimul sezon a avut suficiente probleme în apărare și expresie dinamică.M-am gândit mult la ea când domnul Andrle și cu mine am convenit asupra unui nou preparat fizic. Era destinată a fi o schimbare mare pentru ea. ”

Nu va fi înlocuit Kovářová. „Fetele se joacă tot anul, nu văd camera pentru a aduce pe nimeni aici. Ni s-au oferit jucători la Champions League, dar aceștia sunt solicitați din punct de vedere economic. În acest moment, trebuie să folosesc bugetul pentru a stabiliza jucătorii existenți pentru o perioadă mai lungă de timp ”, a explicat Jung.

Tancoš rezolvă întoarcerile neașteptate la începutul celei mai mari etape. „Trebuie să ne ocupăm de ceea ce avem. Kovářová la prima pregătire cu Thüringer a reprezentat frumos aripa lui Dominika Zachová; a marcat nouă goluri, cinci din ambreiaj.Vom lucra încet la alți jucători drepți acolo ”, planifică ea.

Jung consideră că cei mai mulți echipe nu-i vor conștientiza. “Sper că echipa s-a împăcat să ne lase astfel”, spune managerul.

Portarul Dominika Müllner nu este în legătură cu Kovářová. “Nu vreau să mă implic, nu știu cum a decurs”, a spus ea. „Este o lovitură care slăbește, ne lipsește ambreiajul clasic din stânga. Dar îl poți înlocui, schimba puțin sistemul. Pregătiți-vă să aveți mâna dreaptă pe ambreiajul drept, iar atacurile vor trebui să fie mai ușor luptate în aripă. ”

admin