Talka Bukač: Nu am ezitat să ofer Liberec, voi lucra

„Am primit o ofertă la care nu am ezitat cu adevărat. Există condiții excelente și facilități excelente. Am fost aici în urmă cu două săptămâni și am văzut cum funcționează organizația, așa că știam la ce am fost ”, a declarat Bukač pe site-ul clubului. „A fost rapid, a durat aproximativ o săptămână. Mi-a fost imediat clar că voi accepta oferta ”. Jucătorul propus de Boston în 2017 a fost de trei ori pe camping la acest club tradițional canadian-american NHL. „Experiență grozavă!Am jucat cu Kara sau Krejci, ceea ce este ceva de neimaginat pentru un băiat tânăr ”, a luminat el în amintire.

El a fost atras și de Liberec prin faptul că clubul reușește să-i apere pe apărători pentru competiții străine conduse de NHL, care în trecut au condus Ladislav Smid, Radim Simek sau Filip Pyrochta. „Pentru dezvoltarea mea, acesta este cel mai bun loc de muncă posibil. Cred că pot crește hochei aici. Și cine știe, poate am un vis devenit realitate și mă voi întoarce în America ”, crede un jucător de hochei înalt și mare, care a trecut prin tineretul Chomutov.

concurența aplicată. „Am discutat cu (directorul sportiv) Filip Pesan, care a subliniat clar. Că sunt aici pentru a lucra și a mă dezvolta.Așa că voi lucra ”, râde el.

Fundașii Ševc, Doherty și Stříteský au plecat din Liberec în sezonul trecut. Cu toate acestea, pe lângă Bukač, Knot de la Chomutov și Belarus Graborenko s-au adăugat la rangurile fixe spate de Šmíd, Derner sau Kolmann, dar și concurenți din Belarus. Cu toate acestea, talentul înapoi cu un trecut de peste mări poate lua ca exemplu un alt tânăr, Tomáš Hanousek, care a câștigat deja o poziție solidă în adunarea Tigrilor anul trecut, în extraluarea sa.

Daniel Bukač se descrie drept un „retur”. „Nu sunt un apărător defensiv de rasă pură sau înapoi ofensiv, un pic din ambele.Sarcinile de bază sunt baza, iar dacă există posibilitatea de a face acest lucru, voi fi, de asemenea, fericit să ajut ofensiv ”, a explicat el. „Aș spune că am o viziune periferică bună și pornirea asociată. De asemenea, am o proporție solidă în ceea ce privește înălțimea și greutatea. Dar, în același timp, știu că trebuie să lucrez la fotografiere. ”

admin