Unul mai bogat din cută. NHL este din nou plătit generos

În curând, Andrej Vasilevsky, un cunoscut fan ceh, se va alătura lor. El a fost cel care a prins 48 de rachete cehe pe locul trei la Cupa Mondială din mai și a adus Rusia în bronz. cu un rus extins pe un contract de opt ani, cu o pondere medie anuală de 9,5 milioane USD. Va intra în vigoare în sezonul viitor.

„Andrej este probabil cel mai bun portar din lume, un membru cheie al echipei noastre și intră în cea mai bună vârstă a carierei sale. Siguranța că în viitorul apropiat îl vom putea număra printre gratii mă face foarte liniștită.Poate dura mult timp pentru a obține un portar de elită “, a comentat site-ul web al semnăturii clubului, Julien BriseBois, directorul general al Tâmpei. Venitul mediu anual de 10 milioane de dolari în acest moment îl face al doilea cel mai bine plătit portar al competiției.

Un contract la fel de generos ar putea fi încheiat în curând, de exemplu, de Braden Holtby, care a fost la Washington în ultimul an al contractului și este probabil la apogeul său la 29 de ani.

Riscul este profit. Într-adevăr?

În epoca actuală a plafoanelor salariale, managerii clubului trebuie să se gândească cu atenție la cine, cât de mult, în ce condiții și cât timp vor aduce în echipă.Oferirea unei recompense lungi și îndrăznețe oricărui jucător de hochei este întotdeauna un risc. Chiar și cei mai buni pot experimenta o scădere a performanței, un dezacord în cabină sau un prejudiciu. Practic, niciun club nu își poate permite două goluri cu adevărat stelare. Așadar, dacă un tip plătit generos, cu mască, nu îndeplinește așteptările și nu funcționează în apărare, există riscul de a avea probleme. Mai mult, Rick ne-a asigurat că dorește să rămână un insulan pentru tot restul carierei sale. Dar la fel de important era pentru el să încheie un contract care să ne permită să construim o echipă a Cupei Stanley.Acordul cu Rick este o veste excelentă pentru organizația noastră și fanii noștri “, a declarat Garth Snow, atunci director general al insulei din New York, în septembrie 2006. Cu puțin timp înainte a semnat la acel moment portarul de 24 de ani, Rick DiPietra. Timp de cincisprezece ani.

În acel moment, nimeni nu știa cât de nebun a comis un nebun Snow. După mulți, este una dintre cele mai grave din istoria NHL.

Portarii americani nu au putut nega calitatea. Talentat în el. În 2000 a devenit – ca prim portar – liderul general al turneului. A început la Jocurile Olimpice de la Torino. Dar niciodată nu și-a dat seama de potențial.După ce a semnat un contract uriaș, a prins două sezoane întregi, dar apoi a început să-și devasteze accidentele – din sezonul 2008/09 a jucat doar 50 de partide în cinci ani. În vara lui 2013, clubul l-a răscumpărat în cele din urmă.

În mod similar, contractul canadian Robert Luong de doisprezece ani de la Vancouver (2009) sau acordul de nouă ani dintre rusul Ilya Bryzgalov și Philadelphia (din 2011). Astăzi, Cory Schneider din New Jersey, care nu îndeplinește așteptările unui contract de șapte ani.

Rezultate care vin

Mulți manageri sunt încă dispuși să-și asume un anumit risc și sunt reticenți să ofere jucătorilor lor condiții regale.Într-adevăr, nu există foarte mulți portari stelari și se întâmplă foarte rar ca o echipă fără sprijin bun să reușească.

Dale Tallon, directorul general din Florida, este de asemenea conștient de acest lucru. „Sergei este un portar de calitate și dovedit. Una dintre cele mai bune din NHL. Abilitățile și experiența lui ne vor oferi o calitate și o încredere de prim rang pe care le putem câștiga în fiecare seară “, a spus el pentru site-ul clubului când l-a adus pe Bobrovsky la club la începutul lunii iulie.

el poate rambursa încrederea pe care o acordă.

Și, de exemplu, Andrei Vasilevsky sau Braden Holtby, care rămân fără contracte curente, au parcurs și el un drum lung.Holtby câștigă chiar și o cupă de argint, portarii, care au contracte în buzunar timp de șapte sau mai mulți ani, sunt acum în competiție șapte și vor fi adăugați cel puțin un an mai târziu de Vasilevsky din Tâmpa. Alți cinci bărbați mascați au în prezent contracte de șase ani cu clubul lor. Dar banii nu sunt totul. Chiar și cei mai bine plătiți portari au fost nevoiți să se aplece în fața lui Jordan Binnington în sezonul trecut.

Un canadian necunoscut, cu un contract pe un an de 650.000 USD, a ridicat de necredincios pe St. Sf. Ludovic. Chiar dacă a jucat doar 13 minute în NHL, echipa a început să câștige alături de el, să se prindă în playoff și să ajungă în final la cupă. În finală, au împins Boston și Star Rase în poartă.Nu numai povestea lui Binnington a capturat întregul NHL în primăvară.

Louis a asigurat la jumătatea lunii iulie și a semnat un contract pe doi ani cu o pondere medie anuală de 4,4 milioane USD. Și dacă Binnington își va menține performanța constant ridicată în sezoanele următoare, cu siguranță va fi unul dintre obiectivele plătite cu generozitate în timp. Desigur, un bun portar este o condiție (de obicei) necesară, dar nu suficientă.

admin