Candidatul olimpic Tavares este, de asemenea, nominalizat de jucătorii de hochei ai Canadei la Cupa Mondială

Alege numărul 1 din 2009 așteaptă medalia de la campionatul mondial. Tavares a părăsit New York Islanders vara trecută după nouă ani și a semnat un contract de șapte ani, de 77 de milioane pariuri sportive ponturi de dolari, cu Maple Leafs. A luat 15,9 milioane în acest sezon cu bonusul la semnare și a fost cel mai bine plătit jucător NHL.

Există, de asemenea, trei campioni mondiali la echipă. Atacantul Sean Couturier din Philadelphia a triumfat în 2015 la Praga.Doi ani mai târziu, el a câștigat și argint la Paris și la Köln și a jucat și în Cupa Mondială acum trei ani pentru Selecția din America de Nord.

Sam Reinhart din Buffalo și Mark Stone din Vegas au aur 2016 de la St. , care încă guvernează productivitatea playoff-urilor NHL după ce a marcat 12 puncte în șase jocuri pentru șase goluri și același număr de asistențe. și Thomas Chabot din Ottawa și atacanții Kyle Turris din Nashville, care a jucat deja la Cupa Mondială din 2014.

Portarul canadian Matt Murray, care a câștigat 2016 și efortuna 2017 cu Penguins, poate aștepta cu nerăbdare tricoul canadian. Cupa Stanley.S-a prezentat la Cupa Mondială din 2016 împreună cu Couturier în tricoul de selecție din America de Nord. Jersey, alți fundași Dante Fabbro din Nashville, Shea Theodore din Vegas și atacanții Anthony Mantha din Detroit, Mathieu Joseph din Anthony Cirelli din Tampa Bay, Adam Henrique din Anaheim și Dylan Strome din Chicago.

sferturile lui Troy Stecher din Chicago. Vancouver și Brandon Montour din Buffalo și atacanții Tyler Bertuzzi din Detroit și Jonathan Marchessault din Vegas încă nu au purtat tricoul Canadei pe scena internațională sau în echipele de tineret.Hart, Fabbro, Nurse, Theodore, Reinhart, Tavares și Turris au aurul de la cote pariuri sportive online campionatele de juniori. , Slovacia internă, Franța, Germania, Danemarca și Statele Unite ale Americii. Canadienii se vor pregăti la Viena înainte de turneu și vor juca marți, 7 mai, un duel pregătitor cu Austria.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *