Kvitová: Sunt mândru că am câștigat singur titlul. Dar despre Porsche?

Vremea de la Praga nu a fost cu siguranță ca o reclamă pentru primăvară, însă zeci de oameni nu au ezitat și au așteptat autograful domnișoarei PK sub umbrele. Nu vă mirați: jucătorul de tenis ceh este într-o formă excelentă. Succesul la Stuttgart înseamnă cel de-al doilea titlu din acest an (niciun alt jucător WTA nu a făcut-o vreodată), iar ea este din pariuri online Romania nou numărul doi mondial.

Dar pentru ea, actul nou are alte dimensiuni.

că am reușit-o eu singură “, a amintit Kvitová că nu a făcut nimeni din obișnuita pereche de antrenori Jiří Vaněk, David Vydra, cu ea în Germania. “La Sydney, am făcut-o în mod intenționat, pentru că la marele slam, antrenorul nu poate oricum să meargă la curte. Băieții nu eram acum, Jirka și cu mine ne-am sunat înainte de meci și am spus ceva despre adversarii noștri. ”

Cine îl urmărește pe Kvitová înțelege cât de important este pentru ea.El se poate ridica în situații aparent nesolvabile – și chiar poate strica dueluri bine jucate. Când nervii ei funcționează, cuvintele liniștitoare ale lui Vanek sunt adesea un balsam de încălzire pentru ea, o motivație dorită.

Ea s-a depășit în această privință.

“Mai ales într-un duel cu Sevastova. Primul set a fost groaznic, disperat, aproape că nu am pus mingea pe teren. Dar am rămas pozitiv și am reușit să-l întorc “, se bucură el.

Și nu asta este toată știrea„ Kvit “- în multe feluri, sabia ei finală împotriva Estoniei Kontaveit a fost neașteptată.

” Ea a jucat Sunt destul de deștept. Știam că este destul de rău că nu aveau încredere unul în celălalt, așa că nu voiam să-mi asum un risc inutil ”, a surprins Kvitová.De câte ori a „aruncat” în cariera sa!

“Este probabil o schimbare”, a zâmbit ea. „Aveam un cap limpede. Lucrăm la o mulțime de aspecte ale jocului meu și acesta va fi unul dintre ele. Mai ales pe argilă, uneori nu este posibil să omor mingea din prima sau a doua lovitură, trebuie să îndur schimburi mai lungi.S-a dovedit cel mai mult în semifinale cu Kiki Bertens “. “Sunt foarte fericit că am câștigat din nou un alt turneu”, își amintește premiera câștigătoare a Stuttgart.

De asemenea, implică 888sport multă încredere în alte dueluri de pe suprafața portocalie, chiar dacă argila interioară germană este specifică.

< „Mereu mă întorc de ceva vreme”, este de acord. „Poate că mă va îngrijora de Madrid, unde apăr puncte pentru câștig. Am avut destul succes pe beton și mă bucur că am reușit să urmăresc.Sperăm că va continua așa – cu victorii și mai ales joc de joc. ”

Deoarece a comandat un program de turneu mai slab în comparație cu anul trecut, Kvitová se simte proaspătă după spusele ei: ”

Acolo a câștigat și o nouă mașină pentru triumful ei pentru o posibilă următoare excursie pe ruta Stuttgart-Praga – câștigătorii primesc în mod tradițional un Porsche de la sponsor.

” A rămas acolo până acum. Pot sa o configurez asa cum imi doresc. Dar încă nu știu ce să fac cu el. Nu voi pune nicio pungă în ea! ”, S-a amuzat. „Și nu poți conduce la alte turnee la fel de mult.Dacă vreau să merg la Madrid, plec astăzi.

Mai multe informații aici: Mai Mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *