LUNI: Nu este chiar roșu pentru sania din Costa?

Și până de curând, aș regreta că nu va exista niciun arbitru video în fiecare stadion, în special în echipa de salvare. Cu toate acestea, experiența recentă cu VAR în Republica Cehă a arătat că nu contează, că este important cine stă la videoclip și ce filmare este (nu) vizionată. Probabil că totul poate fi îndoit.

Iartă-mă dacă problema video vine retro, dar 1xbet evenimentele de săptămâna trecută nu pot fi omise.

Sau înțelegeți cum ar putea Spartanii Frýdek și Costa nu vor fi expulzați pentru alunecări în grabă în semifinalele Cupei Cehiei la slavii Hušbauer sau Regele?

Mai ales sania lui Costa pentru regele a fost brutală.Cu ambele picioare în primul rând, brrr…

Argumentul arbitrului video Pavel Královec potrivit căruia regele a evitat intervenția, așa că, în conformitate cu regulile, trebuie să existe un cartonaș galben. Dacă regele nu ar fi evitat, ar fi putut ajunge la spital. La naiba, nu, judecători, protejați jucătorii de la fermele de porci similare, fără respect pentru adversar, pentru om? Regulile nu vă permit într-adevăr să faceți asta? Sau nu există bun simț? Probabil că totul poate fi apărat…După aproape zece minute de examinare a videoclipului, Breite i s-a acordat un cartonaș roșu pentru că a pășit involuntar videoclipul său, ceea ce a fost departe de o intervenție atât de periculoasă.

Video, adică arbitrul, poate corecta decizia corectă pentru greșit

Mă sperie că un arbitru video nu numai că nu corectează greșelile evidente, ci le provoacă el însuși.Arbitrul Ondřej Pechanec a scos un cartonaș roșu pentru cel puțin Frýdek, dar după consultarea lui Královec galben a fost suficient…

La fel ca recent în derby-ul ligii, când arbitrul Hrubeš a fluierat corect un penalty pentru Slavia pentru un fault al portarului Sparta Nita pe Hušbauer, el era într-o poziție bună și a evaluat situația foarte bine, dar numai până când un coleg din videoclip a început să-i vorbească despre asta.

Acesta este un savant inadmisibil.

Dar să nu căutăm o conspirație simplă. Chiar și în Champions League, arbitrul video a apelat penalitatea ordonată corect după ce l-a pășit pe Fred Fred la Lyon în strălucirea lui Barcelona Rakitič. Aparent trebuie doar să ne obișnuim cu faptul că nici măcar videoclipul nu va elimina erorile judecătorilor din videoclip.Acești oameni vor fi întotdeauna creaturi defecte.

Simulare Hušbauer fără card

Nu m-ar surprinde dacă slavistul Hušbauer ar fi resentit deja experimentele video. Deși în ultima rundă pentru o schimbare a dezvăluit cât de rușinos a simulat o cădere a varului pe mânerul de pe Kalvach din Olomouc. Știa repede că acest lucru nu va rezolva pentru el, așa că el a gesticulat că nu este un fault. Cel puțin o auto-reflecție.

Pacat ca a facut-o fara card, dar mai avem o disciplina…O altă performanță energizată fizic. Primul loc după partea lungă cusută arată bine. Antrenorul Jindřich Trpišovský face o treabă excelentă.Smack.

Salcie la Sparta? De ce nu

Cine o va lua în Sparta, aceasta este întrebarea. Deja la sfârșitul lunii iulie, luni a scris că mutarea directorului sportiv pariuri online legale al lui Ščasný pe bancă în loc de demisia în grabă a lui Hapal nu era o soluție, că Ščasný trebuia să-și poarte responsabilitatea atunci.

Lista potențialilor antrenori pentru Sparta este în creștere. Cel puțin în mass-media. Jílek, Vrba, Hašek, Guľa, El Maestro…

Svorně susține că nu a existat niciun contact între ei și Sparta. Cât timp în mod deliberat cât timp…

“Interesul mass-media al Spartei este îmbucurător, până acum nu au avut loc negocieri, niciun contact”, a repetat Václav Jílek de la Olomouc.Cu toate acestea, în ciuda noului contract din Sigma, el nu a exclus categoric mutarea.

Deși lucrarea din Sparta este sub o presiune enormă și nu este foarte conceptuală, aceasta este totuși Sparta. Un apel ispititor pentru a atrage bani.

“Greu de răspuns. Probabil că ar depinde de o posibilă întâlnire și condiții. Acum sunt obligat să mă antrenez aici și tot ce vom avea de-a face sunt ipoteze și speculații.Dacă vine, este un lucru plăcut, dar are întotdeauna două părți ale monedei, pentru a seta balustradele, dacă ar avea sens, putem merge pentru asta ”, a gândit Jílek, care ar avea micul avantaj de a cunoaște mediul de la Letná ca asistent. .

“Am fost într-o poziție diferită, greu comparabilă cu primul ofițer de legătură de pe rană. Unul cunoaște cel puțin un fundal, funcționarea, nu știu dacă va ajuta, dar cred că este mai bine orientat. ”

Și mișcarea picantă a lui Pavel Vrba de la Pilsen nu poate fi exclusă. Sparta l-a îngrijit deja acum doi ani. Probabil cea mai mare personalitate a posibililor candidați. Și ar fi o provocare interesantă pentru el. Mai mare decât o dată să se întoarcă la Ostrava.Dar atunci cine l-ar conduce pe Pilsen? salvarea ligii nu mai este o provocare pentru antrenorul lui Dukla, Roman Skuhravý. El pierde nouă puncte în fața penultimei Karvina, sunt cincisprezece în joc.

“Probabil vom folosi cele cinci meciuri rămase pentru a oferi jucătorilor mai puțin ocupați ocazia. Vom dori să reușim în fiecare meci, dar nu sunt naiv. În acest moment, este egal pentru noi o coborâre “, a surprins el cu deschidere. “Puteți alege traseul Karviná, să vă mențineți și să jucați pentru a vă menține din nou în sezonul viitor.Sau vei începe să construiești ceva pe termen mai lung care să aibă sens. ”

Apreciez cum Skuhravý și Dukla au vrut să danseze salvarea, nu a făcut compromisuri pentru fotbalul combinat, dar, în mod evident, nu a fost cel mai bun mod și probabil că nici nu a mers după Karviná. el nu este Baumbet în puterea sa. Mâncarea lui Karviná din Dukla nu a schimbat asta primăvara.

Al patrulea Jablonec merită laudă, întrucât rivalul Baník s-a prăbușit, dar și Liberec-ul din apropiere, care a alunecat în șase elite. A fi al șaselea nu este exact terno în noul sistem, dar îmi place cum Slovan poate construi în mod repetat o echipă care luptă pentru Europa. O carte de vizită bună, chiar dacă mai mulți cățeluși s-ar potrivi și lui Liberec.

Aș dori să doresc un luni frumos ca de obicei, dar nu este posibil. Astăzi este cel mai trist lucru pe care îl scriu.

Multă putere pentru familia regretatului Josef Šural.Îmi pare atât de rău.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *