Rooney se întoarce în Anglia. Din ianuarie va juca asistent în Derby

Cel mai bun câștigător din istoria echipei naționale engleze și Manchester United a avut un contract pe doi ani cu DC United, dar nu a ascuns niciodată că a vrut să se antreneze o singură dată. “Studiul de licență de antrenor merge bine”, Rooney a zâmbit în urmă cu o săptămână în timpul luptei cu stele MLS. “Dar bineînțeles că sunt încă fotbalist și vreau să continui.Când va fi timpul potrivit, pot începe antrenorul “, a adăugat el.

Momentul a venit parțial.

„ Wayne Rooney va veni de la DC United în ianuarie anul viitor și va semna un contract pentru Rooney, care a ajuns marți la Londra, i se oferă posibilitatea de a combina ambele roluri: foștii jucători de la Everton și Manchester United vor juca asistent la fosta Reprezentantul olandez Phillip Cocu.

“A început auzind că vrea să se întoarcă în Anglia”, a declarat Mel Morris, proprietarul comitatului Derby, ceea ce a determinat negocierile.

Rooney va fi în primul rând un jucător la noua adresă, dar care are responsabilități de antrenor.Majoritatea ar trebui să fie consacrate tinerilor talentați din academie și integrarea lor treptată în A. El se va întoarce în Anglia după sfârșitul sezonului în fotbalul Major League din SUA, care va culmina în noiembrie. „Rooney este un fotbalist extrem de talentat. Clasa mondială, a spus Coca.

„Este minunat să ai jucători de calitate. Nu am nicio îndoială că sosirea lui va avea un impact pozitiv asupra întregului club. Aștept cu nerăbdare să colaborăm ”, a declarat noul antrenor al comitatului Derby.

Coca, în vârstă de patruzeci și opt de ani, pe banca Derby, a înlocuit o altă fostă stea, Frank Lampard.Fostul național englez a fost numit noul antrenor al lui Chelsea după un sezon în care clubul a condus la o finală de playoff pentru Premier League, unde a petrecut treisprezece ani ca jucător.

în prezent este interpretat de Vincent Kompany – fostul căpitan al Manchester City, care este antrenorul principal al Anderlecht Bruxelles și are treizeci și trei, la fel ca Rooney. jucători-manageri ”, a fost întotdeauna o soluție tranzitorie.Stuart McCall (Bradford City, 2000) a jucat doar două meciuri în acest rol, Swansea a recurs la această mișcare de două ori după demiterea antrenorului principal (Garry Monk, 2014 și Leon Britton, 2017).

Cel mai cunoscut antrenor de joc Recent Ryan Giggs a fost la Manchester United după expulzarea lui David Moyes (primăvara 2014). Icoana galeză a condus cea mai de succes echipă din istoria engleză în patru jocuri, cu un bilanț de două victorii, o remiză și o înfrângere. minute de mine. În cele din urmă, a fost ultima lui fotbal.

admin