Legătura Arsenal în Europa League împotriva lui Vorskla Poltava sa mutat la Kiev

Confruntarea Arsenal cu Europa, Vorskla, va avea loc joi la Kiev, din motive de securitate, a anunțat Uefa.

Programul grupului E era programat să se desfășoare la stadionul Olexiy Butovskiy din Poltava, la aproximativ 300 de kilometri est de capitala Ucrainei.

După ce luni a fost declarată legea marțială în unele regiuni ale țării, comisia de urgență a Uefa a anunțat meciul, programat joi pentru ora 17.55 GMT, va avea loc acum are loc în stadionul Olimpiyskiy din Kiev. Arsenalul conduce încărcarea bateriei la Emirates Stadium Citiți mai multe

Într-o declarație a Uefa se spune: „Panoul de urgență a luat astăzi decizia de a reloca meciul din faza grupelor a Ligii Europa a FC Vorskla împotriva Arsenal din orașul Poltava, în urma introducerii legii marțiale în anumite regiuni din Ucraina. „Uefa va continua să monitorizeze și să evalueze situația de securitate din Ucraina în următoarele zile înainte de a lua orice decizie cu privire la relocarea potențială a altor meciuri.”

Până la 500 de fani ai Arsenalului urmau să se deplaseze la jocul din Poltava și acum trebuie să facă aranjamente alternative, decizia urmând cu mai puțin de 48 de ore înainte de ora de început programată, care rămâne neschimbată.

Oficiul pentru Externe și Commonwealth (FCO) a stabilit o secțiune specială pe site-ul său pentru a menține susținătorii la curent cu evoluțiile potențiale.Acesta subliniază faptul că, deși călătoria ar trebui să fie fără probleme, fanii ar trebui să „fie conștienți de situația politică actuală”.

„Ucraina impune legea marțială în anumite părți ale țării în perioada 28 noiembrie – 27 decembrie”. a scris FCO pe site-ul său web. „Prezența sporită a securității este probabilă în aceste zone; ar trebui să rămâneți vigilenți și să urmați sfatul autorităților locale. ”

Decizia vine la mai puțin de 24 de ore după ce Uefa anunțase că meciul se va disputa în Poltava, în ciuda tensiunilor politice crescânde în Ucraina.

Stadionul Olimpiyskiy a găzduit finala Ligii Campionilor 2018 dintre Liverpool și Real Madrid în mai, precum și finala Euro 2012.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *