Marja de eroare a lui Socceroos se restrânge după ce a fost tocită tactic la Cupa Asiei

Cel puțin un lucru a fost clarificat, întrucât Australia a căzut cu o pierdere surprinzătoare de 1-0 în deschiderea Cupei Asiatice: punditria scoțiană nu prea are puterea de a avea fotbalul iordanian.

Ne întrebăm ce ar fi făcut Chris Sutton – la două săptămâni după ce a numit atât turneul, cât și Jordan ca „Mickey Mouse” – din vânătăile, determinate și punctuale, slick, care apar din națiunea vest-asiatică. începe la coșmar Citește mai mult

„Australia nu are nevoie de Tom Rogic pentru a bate Iordania la Cupa Asiatică, absolut nu”, a fost analiza de la expertul TV în timp ce un rând a escaladat între club și țară lansarea mijlocașului celtic pentru turneu.

În extremul est al Emiratelor Arabe Unite, în umbra oazei Al Ain, Australia ar fi putut face cu un moment de magie Rogic.Tânărul de 26 de ani aproape a tras-o pe Socceroos înapoi în ciocnire cu două șanse în a doua jumătate, dar a fost departe de a fi singur în dispreț, în timp ce Australia a văzut o serie de deschideri bune care cerșeau.

Într-un meci au dominat, cu o posesie de aproape 80%, au existat, de asemenea, unele plângeri cu privire la eșecul de a acorda o penalizare pentru un handbal la sfârșitul primei reprize, precum și o serie de accidentări care au afectat calitatea disponibilă antrenorului Graham Arnold .

O mare parte din aceste probleme, deși reflectă o prezentare disciplinată din punct de vedere tactic de către o echipă iordaniană care a câștigat doar a cincea victorie a Cupei Asiatice – și a sărbătorit ca și când ar fi câștigat turneul.În cele din urmă, Australia pur și simplu nu a putut descompune adversarii care s-au mulțumit să renunțe imediat după ce au pierdut posesia și au jucat pe ghișeu.

Insistența Australiei în prima jumătate a căderii unuia dintre mijlocașii centrali – fie Mark Milligan, fie Massimo Luongo – pentru a forma un spate trei, a fost conceput pentru a împinge jucătorii mai largi mai sus pe teren, dar cu Jordan căutând să închidă spațiul, a văzut doar pe Socceroos înconjurați continuu.

În acele momente siguranța de atingere, viteza de mișcare și precizia de trecere necesare pentru a găsi spațiul de care aveau nevoie a fost un aspect care l-a lăsat pe Socceroos în jos și unul care va trebui să se îmbunătățească înainte de a înfrunta o parte palestiniană în patru zile, care probabil vor juca într-un mod similar Manieră.

Adversarul final al grupului, Siria, va ceda, de asemenea, spațiu Australiei, știind că exercită presiuni asupra deținătorilor titlului pentru a găsi soluții în acele zone strânse.Căpitanul Milligan a remarcat că echipa nu a reușit să facă acest lucru eficient împotriva lui Jordan.

„Am început puțin încet și am fost naivi în mișcarea mingii noastre la început și când acest tip de echipe vin cu un plan, după ce am primit un obiectiv dintr-un colț, va fi întotdeauna dificil să le descompunem și atunci trebuie să rămânem răbdători și să așteptăm acele momente pentru a crea oportunități bune. ”

Pierderea este departe de a fi terminală într-o turneu extins, unde patru dintre cei mai buni clasați pe locul trei din cele șase grupe progresează în faza eliminatorie, dar în mod egal marja de eroare este acum bună. India a învins Thailanda pentru prima victorie din Cupa Asiei din 1964, în timp ce Chhetri trece de Messi Citește mai mult </p >

A fost a doua oară în trei ediții când campionii în exercițiu și-au pierdut meciul de deschidere în turneul ulterior, dar ceea ce rezultatele au arătat deja – India a bătut Thailanda și Bahrainul care au ținut națiunea gazdă la egalitate cu 1-1 – este că decalajul dintre acele națiuni din vârf a Partea inferioară a piramidei asiatice se restrânge.

O parte palestiniană cu mult de jucat și formată din jucători dintr-o diaspora care se întinde din Argentina și Chile, până în Slovenia și Carolina de Nord, vor asigura cu siguranță la fel de severă un test așa cum a făcut-o Jordan.

Nu reușesc acest lucru și Socceroos se vor întoarce acasă la creveții și grătarele lor pentru a arăta că Sutton știe la fel de puțin despre bucătăria australiană ca și fotbalul asiatic.

Adam5811