Nivelatorul Agüero din Lyon sigilează progresul Ligii Campionilor pentru Manchester City

În cele din urmă, acesta a fost o remiză excelentă pentru Manchester City, având în vedere cum al doilea gol al lui Maxwel Cornet la nouă minute de la final pare să fi obținut victoria doar pentru ca Sergio Agüero să egaleze aproape instantaneu. Concluzia este că oamenii lui Pep Guardiola au terminat cu un joc de rezervă.

Totuși, toți adversarii ar trebui să studieze cum Lyon a luat lupta campionilor Angliei și a ajuns atât de aproape de o altă victorie asupra lor.Spatele subțire al hârtiei lui City a fost expus în timp ce atacantul alerga în spate pentru a restabili conducerea Lyonului – și aceasta a fost povestea apărării vizitatorilor pe tot parcursul.

Guardiola a fost la fel de sincer ca oricând cu privire la calitatea pe care trebuie să o facă City împotriva celor mai bune părți ale continentului. “Astăzi Liga Campionilor mi-a arătat din nou că este o competiție diferită”, a spus el.

„Jucătorii sunt mai buni, atunci când apeși și faci ceva, ei fac o pasă suplimentară. Cererile sunt atât de mari. Când oamenii spun că este ușor în Liga Campionilor, nu vă puteți imagina cât de confuzi sunt.După pierderea primului joc [la Lyon] nu a fost o surpriză. ”

El a subliniat că fotbalul intern oferă un alt tip de competiție. „Puteți pierde jocuri în Premier League și mai aveți restul de recuperat”, a spus managerul.

„În această seară am arătat personalitate, am primit punctul de care aveam nevoie.Calificarea pentru ultimii 16 înseamnă că acum putem juca Premier League și cupe și ne putem pregăti pentru februarie [când se va relua]. ”PosTeamPGDPts1Man City59102Lyon5173Shakhtar Donetsk5-854Hoffenheim5-23

Nicolás Otamendi și Ilkay Gündogan au renunțat pentru Aleksandr Zinchenko, John Stones și Riyad Mahrez.

Știrile din Lyon au fost căpitanul, Nabil Fekir, care a trecut un test de fitness pentru o problemă de răpitor, astfel încât acesta să poată lua locul său într-un prima linie alături de Cornet și Memphis Depay.

O primă ilustrație a venit când Cornet a găsit un Depay nemarcat, cu poarta căscată, dar a lovit greșit.City și-a servit propriul avertisment printr-o mișcare care l-a prezentat pe David Silva conducând la Lyon și schimbând pase cu Agüero pentru a se apropia de a sări în spate – dar atingerea acestuia din urmă a fost prea grea.

După ce Fernandinho a primit cartonaș pentru că a depășit Depay , Oamenii lui Guardiola l-au fixat pe Lyon înapoi pentru o vreme, dar, atunci, ar fi trebuit să recunoască.

Ferland Mendy, rapid ca fulgerul, l-a depășit pe Kyle Walker și a aruncat o cruce de la stânga. Cornet s-a întors și a mai avut timp să-l bată pe Ederson, dar Aymeric Laporte a intervenit cumva și City a scăpat.

Cornet a mers de-a lungul coridorului din dreapta și l-a expus din nou pe City, iar Walker a fost ușurat să arunce mingea în siguranța lui Ederson.La jumătatea timpului, aceasta fusese o aventură amuzantă, deschisă, în care City amenințase cu greu obiectivul lui Anthony Lopes. Liga Campionilor: Bale la țintă în Real Madrid câștigă împotriva romilor. Citește mai mult

Guardiola, în plus, ar fi putut și-a pus la îndoială apărarea cu privire la modul în care lui Cornet i s-a permis să dea cu foarfeca o lovitură de la barul lui Ederson sub nicio presiune. Când fluierul a suflat în cele din urmă, City a fost ușurat de faptul că încă mai avea paritate. În această etapă, forma celui din urmă era mai fluidă, cu trei fundași centrali, cu Zinchenko în mijloc când era în posesia.

Cu toate acestea, aceeași deconectare i-a împiedicat atunci când mergea înainte, de obicei, Silva, de obicei sublim, a lovit o pasă când Agüero ar fi fost în.Atât de disperați au fost să-i pună lui Lopes un fel de problemă încât Raheem Sterling a recurs la o lovitură speculativă și acest lucru a ieșit în larg. și Lyon rupându-se.

Data viitoare când echipa lui Bruno Genesio a avansat, au desfăcut ușor orașul.

Depay s-a adunat de-a lungul stângii și a privit în sus și a găsit mingea potrivită. Cornet și după un moment să se stabilească, l-a învins pe Ederson cu o lovitură dulce de 20 de metri. Înscrie-te la The Fiver.

Venise toată seara.Răspunsul lui City a venit instantaneu, în timp ce Lopes a învins încercarea lui Agüero și Sané a intrat în spate, dar niciun coechipier nu a reușit să ajungă la capătul centrării sale din stânga. >

Toate acestea l-au făcut pe Guardiola să-și păstreze zona și era pe cale să se întoarcă jubilat. Sterling a lovit o lovitură liberă de la dreapta și de data aceasta Lyon a adormit și Laporte a egalat cu o lovitură de cap.

Fiecare echipă ar fi putut să câștige victoria în ceea ce a fost un final frenetic. Acum nu mai rămâne decât care dintre aceste două echipe se află în fruntea clasamentului grupelor – City necesită doar un punct pentru a fi sigur de acest lucru.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *