Noua Zeelandă ia cel puțin bronzul, punând șase cinci împotriva jucătorilor de rugby din Țara Galilor

Atacantul Ben Smith, veteran și înlocuitor la campionat, și-a pus 38 și 39 de echipe naționale la sfârșitul reprizei după frumoase evenimente individuale.

El a scăpat de la 14:10 la 28:10 în ultimele șapte minute ale jumătății.

Ben Smith, în vârstă de treizeci și trei de ani, și-a spus adio carierei sale naționale și a doborât recordul său al 39-lea All Blacks al legendarului său predecesor Jonah Lom. p>

„Deși este bronz, este important pentru noi. După înfrângerea din semifinale am vrut să ne luăm rămas bun de la Japonia cu demnitate. Cred că am jucat un turneu decent, am eșuat un meci și s-a terminat.Așa funcționează ”, a declarat antrenorul neozeelandez Steve Hansen. Jucătorii de rugby riscă mai mult, joacă mai mult cu mâinile, nu se bazează atât de mult pe lovituri de poziție.

Neoelandezii, cel mai mare aspirant la aur înainte de turneu, nu au reușit să treacă prin apărarea englezilor în semifinale. atunci ei nu au judecat.

Nu au reușit să se alinieze defensivului după ce au pierdut mingea. După cinci minute, Joe Moody a acumulat primii cinci. Mingea a mers din mână în mână, ambreiajul de asalt l-a înmânat pe Mo’unga la liantul Read, celălalt vindecător Rettalick, amândoi au făcut câțiva metri și au angajat mai mulți adversari.La finalul evenimentului a fost Moody, cu cei 124 de kilograme, un sprint spectaculos de 30 de metri.

Beauden Barrett, cea mai bună stea a rugby-ului din lume, a fost rapid și grațios în jurul a patru rivali. Cu toate acestea, startul nu l-a deprimat pe galez, s-au ridicat, după o acțiune drăguță au dat jos cinci și Patchell, care în linia de bază a avut prioritate asupra binecunoscutului Biggar, a transformat în lovitură de pedeapsă la 10:14. Galezul a fost uneori mai bun decât timpul lui Ben Smith la sfârșitul reprizei, galezul nici măcar nu a prins deschiderea celei de-a doua reprize, când un alt Ryan de 30 de ani, Ryan Crotty, a intrat în cută după acțiunea unui alt veteran Sonny Bill Williams. Și-a spus adio echipei naționale.

În minutul 56, meciul s-a oprit o vreme.Căpitanul galez Alun Wyn Jones a plecat pentru înlocuirea în masă, a 134-a sa echipă națională de start și, de asemenea, ultima. Publicul de pe stadionul din Tokyo l-a aplaudat. La fel ca rivalii alternanți Sonny Bill Williams și Ryan Crotty. El a plasat al doilea cinci galezi și al șaptelea său în campionat.La 35:17, Noua Zeelandă nu părea să aibă probleme, dar galezii au refuzat să accepte înfrângerea și au făcut totul pentru a continua jocul.

“Băieții noștri nu au renunțat niciodată să încerce să joace rugby bun, dar azi a fost bronz prea departe pentru noi”, a spus antrenorul galez Warren Gatland. înainte de sfârșit, după o moară de cinci metri, săpătorul lui Mo’ung a alergat pe partea închisă și, într-o situație unu-la-unu, s-a împins către omologul său pe ambreiajul de asalt al lui Dan Biggar.

, merge în Japonia și nu va mai reprezenta.Ambii antrenori și-au spus adio, Steve Hansen, Noua Zeelandă, a fost cu All Blacks de cincisprezece ani, prima jumătate ca asistent.

Warren Gatland se încheie cu Țara Galilor, anunțând înaintea Campionatului Mondial că ar trebui să se întoarcă acasă în Noua Zeelandă și să îi conducă pe șefii Waikato. El a condus Țara Galilor din 2007.

„Mi-a plăcut munca mea pentru Țara Galilor, dar acea epocă s-a terminat. Aștept cu nerăbdare mai multe provocări “, a declarat antrenorul în vârstă de 56 de ani.

Steve Hansen (stânga) și Warren Gatland (dreapta)

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *