Sagan a ajuns la Praga. A prezentat o medalie comemorativă pentru o jumătate de milion

Cântărește doar 184,9 grame.

Au fost fabricate doar 100 de bucăți.

Preț? Aproape jumătate de milion de coroane.

Aceasta este o medalie de aur comemorativă, pe care ciclistul Peter Sagan a făcut-o de TrustWorthy Investment pentru a sărbători cele trei triumfuri la campionatele mondiale.

Fiecare medalie are un număr propriu. și fiecare dintre ei are propriul certificat. Proprietarul acestui set excepțional îl va întâlni, de asemenea, pe vedeta ciclistă.

Steaua care a vizitat luni Praga pentru a prezenta medalia.

“Peter Sagan”, de trei ori campion mondial, i-a prezentat. moderatorul evenimentului Kateřina Nekolná.

Sagan a făcut valuri și a primit o mare rundă de aplauze.

Cum ești, Petra?

“Bine”, a răspuns ciclistul zâmbind. „În viața personală și cu bicicleta.Este posibil ca unii să fi avut așteptări mai mari pentru prima parte a sezonului, dar așteptările sunt un lucru și sunt altele. Nu am alergat în cea mai bună formă în care am fost vreodată. Acest sezon încă nu s-a terminat, aștept cu nerăbdare partea a doua. S-ar putea să fie mai bine și voi încerca. 35 dintre ei rămân pe piață. Și asta a fost medalia introdusă oficial abia acum.

„Este scump și toată lumea știe, probabil, de ce, pentru că este aur”, a râs holul plin de la Le Palais. „Este o onoare pentru mine, sunt foarte mulțumit. Fiind confecționată din aur și onorând trei medalii de aur de la Cupa Mondială, are și un anumit simbolism.Este plăcut și pentru colecționari. ”

După o parte provocatoare introductivă a sezonului, ciclistul slovac ia în prezent o pauză completă de pe bicicletă timp de câteva zile.

El va pleca apoi în Statele Unite, unde va fi în mod tradițional. pregătirea pentru Turul Franței din iulie și Campionatele Mondiale ulterioare.

Dacă încearcă să înregistreze un al patrulea titlu mondial?

“Voi încerca, cu siguranță. Stau pe pistă, întrebarea este sub ce formă. Dar voi fi la început și vom vedea. Câștigarea Cupei Mondiale nu este atât de ușor pe cât pare “, a zâmbit el.

admin