Sola Folau intră în cele din urmă în Super Netball chiar înainte de pauză la Cupa Mondială

Pe teren și în afara terenului, ultima etapă din Super Netball înainte de pauză la Cupa Mondială a oferit o dramă inegalabilă și o ultimă șansă de a evalua forma și forma înaintea marelui dans din Liverpool.

Șaisprezece dintre cele mai bune Națiunile de netballing vor concura campionatul mondial în două săptămâni și, cu cei mai buni jucători care își desfășoară comerțul în Super Netball, cele patru jocuri înainte de hiatul de cinci săptămâni pentru cupă au oferit o perspectivă instructivă.

În afara pe arena de joc, liga a fost în cele din urmă, inevitabil, târâtă în saga Israel Folau după ce soția sa, noul zealander Maria Folau, care joacă pentru Adelaide Thunderbirds, l-a susținut public pe Instagram. Aceasta a determinat apelurile pentru ca ea să fie mustrată într-un fel.Ziua împușcată de vineri a împărtășit vineri o campanie de strângere de fonduri, soțul ei și-a propus să finanțeze acțiuni legale împotriva Rugby Australia, care în aprilie și-a extras contractul de 4 milioane de dolari pentru a posta pe social media că toți homosexualii sunt destinați iadului.Maria Folau în clar pentru online postări care susțin campania legală a soțului Citește mai mult

După zile în care a refuzat să comenteze, Netball Australia, Super Netball și Thunderbirds au lansat declarații aproape identice cu câteva momente înainte ca Adelaide să fi luat partea superioară a schimbărilor NSW duminică după-amiază.Cele trei corpuri au declarat că neterbalistul nu va fi sancționat, provocând indignare pe social media. nu au fost „suficient de buni”.

„Ce zici de asta: Nu există loc pentru omofobie în jocul nostru. Oricine este considerat a susține sau aproba omofobia nu este binevenit. Oricât de mult îmi place să o văd pe Maria Folau să joace netball, nu vreau ca sportul meu să susțină părerile soțului ei. ”

Folau a luat curtea din Adelaide și, în felul în care a fost cea mai mare supărare a anului , Thunderbirds-ul ei era pe cale să bată liderii scării, până la o luptă din Swift.Cu un nivel de scor, Folau a avut șansa la moarte să-și ofere partea ei doar cea de-a treia victorie a sezonului…dar a ratat o situație, lăsând-o la egalitate 51-51. Tânăra de 32 de ani va fi urmată de o rochie neagră atunci când va reprezenta Noua Zeelandă la Cupa Mondială, înainte de a se întoarce pentru Thunderbirds la sfârșitul lui iulie.

În alte meciuri, cel mai capabil jucător din Partidul de diamante care s-a îndreptat către Liverpool, căpitanul și lincpinul lui Caitlin Bassett, a fost târât în ​​timpul pierderii de nouă goluri a Giganților față de Melbourne Vixens din Sydney, sâmbătă seară, filmându-și cea mai mică probă pentru sezon, 20 de la 22.Bassett, care i-a fracturat antebrațul stâng într-un meci de antrenament în ianuarie și a ratat aproape toate preturile sezonului Giants, a aruncat un pas de interceptare, a avut trei schimburi de joc generale, două statistici „mâna proastă” și două penalități de contact.

< p> Antrenorul gigantilor, Julie Fitzgerald, l-a bifat pe Bassett pentru trimestrul doi; punându-l înapoi pe GS, pe tânărul englez Rose Hart, cu tânăra Aussie Kiera Austin la GA. Ea a reintrodus liderul Diamond la jumătatea drumului. Jucătorul de 193 cm arăta uneori frustrat, în timp ce linia de atac a Giants a încercat în zadar să-și găsească canela.A spune că nu a fost o performanță ideală care a condus la o Cupă Mondială este o subestimare a celei mai înalte ordini – mai ales având în vedere cât de pivot este Bassett pentru reușita laterală. – Poate că încă șuieră după ce a pierdut în selecția națională – cine l-a călăuzit pe Bassett. Într-unul dintre cele mai bune jocuri din acest an, tânăra de 25 de ani a înregistrat un Super Netball nouă interceptări, o deviere și nu a dat o singură pedeapsă de obstrucție; nemaiauzit pentru un portar.Partenerul defensiv al lui Mannix, Jo Weston, care se află în avion, a avut și un joc puternic, rămânând constant în joc pentru a presiona bilele care intră în cerc, ajutând cauza lui Mannix. Israel Folau și tensiunea din centrul libertății religioase | Andrew West Citește mai mult

Și la celălalt capăt al terenului, subtilul Diamonds, cel mai mult timp al lui Bassett, trăgătorul de goluri Vixens, Caitlin Thwaites, a jucat o performanță MVP, trăgând 40 de goluri din 42 de încercări, pentru un procent de 95%. precizie. Renunțată de Collingwood la sfârșitul sezonului trecut, în ciuda câștigării celor mai bune și mai corecte ale clubului, Thwaites, în vârstă de 32 de ani, a arătat antrenoarei naționale Lisa Alexander, că ar putea fi mult mai mult decât un stand-in ocazional la Liverpool. Thwaites a fost cel mai bine muncitor, creativ, împerechează perfect cu Tegan Philip.Ea a avut un singur recul, șase fluxuri, trei asistențe la goluri și a păstrat o foaie curată, înțelegătoare de penalizări.

De asemenea, promițătorul pentru Alexander a fost forma portarului ei inițial, capitanul West Coast Fever, Courtney Bruce, care probabil a avut cel mai bun joc al ei – de la întoarcerea dintr-o accidentare suferită în prima rundă – în pierderea de opt goluri din partea ei, la Sunshine Coast Lightning, sâmbătă. Bruce a avut patru interceptări, șase devieri și un recul într-o performanță – combinat cu exploatările „de așteptat” ale făcătorului răscumpărat Jeaniele Fowler la celălalt capăt – care și-a menținut echipa în concurs.

Dacă Bruce a obținut un A, împerecherea Fulger a lui Phumza Maweni și Karla Pretorius, sud-africani, care vor juca împreună pentru Proteas Norma Plummer la Cupa Mondială, au obținut un A + în același joc.Dezvoltându-se rapid în cel mai formidabil parteneriat defensiv din Super Netball, Maweni și Pretorius au avut o combinație de cinci intercepte, șapte devieri și trei recuperări. Cercurile de fotografii sunt în preajmă.

Laura Langman pare să fie într-o formă devastatoare chiar la momentul potrivit pentru iubita sa bătrână de argint. Veteranul a înfipt patru interceptări și a avut 28 de feed-uri într-o performanță cu adevărat completă în centrul pentru Lightning. În cercul fulgerului, Diamond Steph Wood a făcut cu calm ce a avut de făcut și a ajutat Uganda Peace Proscovia la 44 de goluri, cu o precizie de 98%. Împreună, încep să arate înfricoșător.

Un cerc de fotografiere care arată mai puțin decât inițiat pentru Cupa Mondială este Jamaica.De obicei, binecuvântată cu o jenă de bogății atunci când vine vorba de trăgători înalți și exacti, națiunea caraibeană are de fapt doar Fowler de această dată; și a avut mai multe leziuni înnebunite în acest sezon Super Netball. Grupul Swift nu are nevoie de scuze în cursa Super Netball din 2019 | Erin Delahunty Citește mai mult

Shimona Nelson de la Collingwood, care a fost grozav în victoria cu 13 goluri din partea sa în fața invingătoarelor Queensland Firebirds duminică, nu se va duce la Liverpool, deoarece gestionează o afecțiune a genunchiului care nu poate ridicați-vă până la sarcina turneuluiFirebird Romelda Aiken, care a ratat mai multe meciuri cu stresul osos la tibia ei, s-a întors împotriva Pieselor, inițial la portar, decât la poziția obișnuită de la poartă – dar este clar departe de cel mai bun, marcând doar două goluri într-un sfert. .

Așa cum se întâmplă adesea, șansele din Jamaica ar putea foarte bine să se așeze pe umerii largi ai lui Fowler – cu un mic back-up de clasă mondială.Bookend-ul său în partea națională, Thunderbird Shamera Sterling, va transpune, fără îndoială, și forma sa Super-Netball roșie pe scena mondială.

The English Roses of Harten, Geva Mentor, Chelsea Pitman, Helen Housby și Layla Guscoth a avut parte de jocuri complete în ultima rundă pentru părțile respective și se va alătura curând coechipierilor lor naționali în Marea Britanie – și, fără îndoială, va continua, așa cum a făcut Pitman astăzi, să spună că sunt subdoguri pentru titlul mondial.

Având în vedere că Trandafirii domnește medaliații de aur ai Jocurilor Commonwealth-ului, este greu de văzut cum se pot juca singuri în acest fel. Indiferent de etichete, în aproximativ 28 de somn, va rămâne doar o parte pe partea de dans.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *