Urlătorul Bogle îl salvează pe Middlesbrough într-un joc de autogoluri împotriva lui Derby

Există cei care cred că a treia cea mai vizionată ligă din Europa – doar Premier League și Bundesliga atrag mai mulți fani – este echivalentul fast-food-ului; ușor disponibile, dar în cele din urmă nesatisfăcătoare.Dovezi convingătoare ale contrariului au fost oferite de Derby-ul rapid îmbunătățit al lui Frank Lampard, condimentat de o rotație pozițională sofisticată, trecerea și mișcarea lor evazivă au iluminat deschiderea 30 de minute a unei după-amiezi de Teesside, extrem de reci.

Inițial, lucrurile au amenințat a fi oribil de unilaterală, dar o re-jig tactică inteligentă a lui Tony Pulis a asigurat în cele din urmă că, prin amabilitatea a două autogoluri, acești rivali de promovare divergenți din punct de vedere stilistic au împărțit punctele.

„În prima repriză am fost remarcabili ”, A spus Lampard. „Au fost cele mai bune 30 de minute pe care le-am jucat, dar 1-0 la Middlesbrough este un scor foarte periculos – și în momentul în care renunți la standarde în Campionat, ești prins. Mereu am crezut că este o ligă grozavă și acum știu că este.Este competitiv, distractiv și este o plăcere să faci parte din acesta. ”

Pulis spune că puține lucruri îl enervează mai mult decât să urmărească jocuri în care se străduiește să înțeleagă ce încearcă să realizeze o echipă.În contrast fericit, el consideră că Derby-ul de cercetare este o plăcere, cu identitatea clară pe care Lampard a creat-o, făcându-i ușor de văzut și fotbalul lor ușor de înțeles. Breviarul campionatului: Leeds ajung în fruntea liniei West Brom împotriva Derby Citește mai mult </p >

Problema pentru Middlesbrough a fost că, în ciuda faptului că știa cu exactitate ce trebuie să facă, întreruperea metodelor vizitatorilor a dovedit orice altceva decât simplă.

„Am început într-o oarecare măsură împotriva unei echipe care zboară, ”A recunoscut managerul lui Middlesbrough. „Dar, la fel ca viața, Campionatul este plin de urcușuri și coborâșuri și l-am motivat.”

Dacă ideea lui Middlesbrough a fost să frustreze Derby până la punctul în care au început să-și piardă credința în etosul lui Lampard, și-au luat timpul. în reușită.A trecut în mod corespunzător de la 3-5-2 la 4-1‑4-1 și a ordonat echipei sale să meargă ultra direct.

Spre surpriza colectivă a Riverside și disconfortul evident al lui Lampard, a funcționat. Numai splendidul bloc târziu al lui Tom Huddlestone l-a împiedicat pe Britt Assombalonga să egaleze, în timp ce Aden Flint a condus o cruce a lui Stewart Downing risipitor.

Aproape imperceptibil, echilibrul de putere s-a modificat. Derby-ul a fost presat în supunere, deoarece, din punctul de vedere al lui Middlesbrough cel puțin, jocul s-a transformat în mod satisfăcător.

Cu un egalizator care a rămas evaziv, Pulis a introdus pe toți cei trei supleanți ca Martin Braithwaite, Rudy Gestede, care ar fi dor de un sitter, iar George Saville i-a înlocuit pe Paddy McNair, Assombalonga și Mo Besic.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *