Warren Gatland avertizează Țara Galilor să rămână la pământ sau să se confrunte cu alunecarea în Scoția

Una dintre diferențele pe care le-a făcut Warren Gatland în cei 12 ani de conducere din Țara Galilor este modul în care a controlat emoțiile într-o țară în care volatilitatea obținea inconsistență. A fost o perioadă în care nu au fost niciodată mai vulnerabili decât atunci când au învins Anglia, cei mai vechi rivali ai lor, dar neo-zeelandezul a privit victoria sâmbătă, care a menținut turneul în viață, ca o gaură câștigată pe un teren de golf, mai degrabă decât pe un major. Anglia are o lipsă de disciplină împotriva Țării Galilor, dar respinge ideea că s-au înecat. alb de șase ani.Probabil că vor trebui să câștige marele șlem, așa cum au făcut în primul an de conducere al Gatland în 2008, dacă vor să-și asigure titlul, iar următorul este Scoția la Murrayfield pe 9 martie.

” Cea mai mare provocare pentru noi este să nu fim mulțumiți de a învinge Anglia ”, a spus Gatland, care era în sabat cu Lions când Țara Galilor a pierdut la Murrayfield în 2017 pentru prima dată în 10 ani. „Nu trebuie să acceptăm unde suntem în acest moment, ci să încercăm să construim sâmbătă și să creăm ceva foarte special. Nu am pierdut în Scoția cu Țara Galilor, dar au devenit foarte greu de învins acolo. ”

În ciuda lungului parcurs câștigător, care a început în runda a patra a celor șase națiuni anul trecut, Țara Galilor nu a fost fanteziată să bată Anglia după afișări dezamăgitoare la Paris și Roma.Acasă erau neobișnuiți, bătând încet și în mod deliberat mulțimea într-o frenezie, dar se așteaptă să câștige pe 9 martie.

„Marele lucru al celor Șase Națiuni este că oricine poate învinge pe oricine zi ”, a spus Gatland. “Asta e ceea ce vrei. Nu doriți să domine Anglia sau Franța, așa cum au făcut-o în trecut. Ne dorim imprevizibilitate, echipe care provoacă supărări prin faptul că sunt înțelepți din punct de vedere tactic. Țara Galilor în curs de Grand Slam, în timp ce încercările târzii spulberă Anglia. ar fi fost pentru mulți oameni.

„Ne ajută frumos în anul Cupei Mondiale. Suntem singura echipă neînvinsă rămasă în campionat cu potențialul de a câștiga tripla coroană, marele șlem și titlul.Nu am asigurat niciun punct bonus, ceea ce îl face o provocare, dar să obținem un număr record de victorii a făcut-o o zi specială pentru jucători.

„Afișajul nostru din a doua jumătate a fost la fel de bun ca primește și poate îi va face pe oameni să se ridice și să ne ia în seamă. ”

Gatland a spus înainte de începerea celor șase națiuni că a simțit că dacă Țara Galilor ar câștiga la Paris în noaptea de deschidere vor fi bine poziționați pentru a câștiga titlul pentru prima dată din 2013. Modul de câștig al Angliei la Dublin a îndreptat atenția asupra lor, dar acest lucru a funcționat în avantajul Țării Galilor, sâmbătă, când au dezarmat transportatorii de minge voluminosi ai Angliei și și-au dezactivat jocul de lovitură.Anglia a condus 10-3 la interval, dar cu greu a lansat o lovitură în a doua jumătate. Defalcare: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby.

„Ar fi special dacă am putea semna finalul meu an în Țara Galilor cu titlul celor Șase Națiuni ”, a spus Gatland. „Am fost foarte mândru de această performanță. Anglia a spus că vin să ne strice petrecerea și poate că noi le-am stricat și pe ale lor.Semnul unei echipe bune este, totuși, să meargă mai departe și să înceapă să se gândească la următoarea fază. ”

Când Țara Galilor a câștigat primele trei meciuri în cele șase națiuni, au continuat să-și asigure marea slam, în 2005, 2008 și 2012. „Suntem într-o poziție excelentă, dar știm că o singură alunecare înseamnă că nu câștigăm campionatul”, a spus Dan Biggar, care a ieșit de pe bancă pe o oră pentru a-și direcționa echipa spre victorie.

„Avem două jocuri grele care vin și câștigarea lor ar fi o eliminare perfectă pentru Warren în ultimul an al marii sale domnii. Suntem plini de încredere după ce am câștigat 12 la sărituri, dar Cupa Mondială se apropie și suntem conștienți de faptul că nu am atins prea devreme.

„Nu am fost în cea mai bună măsură împotriva Angliei, dar am găsit o cale A castiga.Poate că a fost un joc mai mare pentru noi, deoarece dacă ar fi câștigat, ar fi câștigat confortabil campionatul și m-am bucurat să aduc o contribuție. Foamea ne-a luat peste linie. Încă o victorie, încă un pas. ”

Adam5811