Zvonuri despre transferul fotbalului: Gonzalo Higuaín la Chelsea?

Sarri speră să-l aducă pe Gonzalo Higuaín, împrumutat în prezent la Milano de la Juventus, dar dornic să semneze pentru Chelsea, la Stamford Bridge și ar putea să-l trimită pe Morata la Milano pentru a ajuta la ungerea roților. Cu toate acestea, rapoartele din Italia sugerează că Sevilla ar putea arunca o cheie în lucru oferindu-i atacantului neliniștit – Morata, adică – șansa de a se întoarce în Spania natală. Chelsea, de asemenea, îl urmărește pe mijlocașul lui Franck Kessie, dar va trebui să respingă interesul de la Tottenham Hotspur dacă va ateriza internaționalul de pe Coasta de Fildeș, evaluat la 40 de milioane de lire sterline. Stuart James Citește mai mult

Fundașul central al Romei, Kostas Manolas, în vârstă de 27 de ani, este căutat de Manchester United, care ar putea declanșa o clauză de cumpărare de 32 de milioane de lire sterline în contractul său la sfârșitul sezonului.United își dorește, de asemenea, fundașul drept brazilian Eder Militao al Porto, dar s-ar putea lupta pentru a-l face pe tânărul de 20 de ani, care ar putea avea capul întors de Real Madrid. Înapoi în Italia, Inter și Milano sunt gata să-l ducă pentru afecțiunea mijlocașului Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, un jucător de bază Rumor Mill, al cărui agent insistă că nu va merge nicăieri în ianuarie. Între timp, la Torino, Torino speră că îl pot convinge pe Watford să se despartă de Roberto Pereyra, care își știe drumul în orașul italian după ce a petrecut doi ani la Juventus.

Agentul tânărului atacant al Sunderland Josh Maja a declarat pentru clubul său, clientul său nu va semna un nou acord, în ciuda rapoartelor, partea din Liga 1 s-a oferit să-i crească salariul cu 700%.Stewart Donald, frontman al consorțiului care a cumpărat Sunderland în luna mai, rămâne încrezător că tânărul de 20 de ani va încheia un nou acord, în ciuda rapoartelor care îl vor lega de o mutare la Crystal Palace. Având deja 14 goluri în ligă în acest sezon, șansele lui Maja de a se muta la Selhurst Park vor apărea în curând îndepărtate…nu în ultimul rând pentru că Roy Hodgson a mărturisit sâmbătă că nu a auzit niciodată de el. Fereastra de transfer ianuarie 2019 cinci ligi Citește mai mult

În urma rămasului său rămas bun Stamford Bridge sâmbătă, Cesc Fàbregas urmează să semneze pentru Monaco în orice secundă, după ce a zburat în sudul Franței. O taxă de 10 milioane de lire sterline a fost discutată, iar spaniolului i se poate alătura pe statul de plată Pepe, ticălosul pantomimei.Agentul în vârstă de 35 de ani se presupune că a respins o abordare de la Arsenal în favoarea mutării la Monaco pentru a juca pentru Thierry Henry. Arsenal va trebui, de asemenea, să planifice un viitor fără țintă îndelungată, Cengiz Under, având o ofertă de 35 de milioane de lire sterline pentru aripa în vârstă de 21 de ani respinsă de romi.

Și în cele din urmă, după ce a asigurat serviciile Extremul Oliver Burke împrumutat de la West Brom, Celtic lucrează la achiziția de 2 milioane de lire a atacantului Vakoun Issouf Bayo de la clubul slovac Dunajska Streda. Brendan Rodgers speră să-și sporească opțiunile izbitoare, luându-l pe Timothy Weah, fiul președintelui liberian și fostul superstar fotbalistic George, împrumutat de la Paris Saint-Germain.

Adam5811