Unibet

Unibet

Ceea ce o face pe Mega Moolah atat de atragatoare este ca poti declansa o sansa de a castiga oricare dintre cele patru jackpot-uri progresive pe orice rotire, indiferent de cati bani ai pariat. In unele sloturi progresive, sunteti obligat sa pariati suma maxima de bani pe rotire pentru a avea sansa de ridicare a jackpot-ului. Nu este cazul Mega Moolah.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cheia pentru aterizarea progresivului este Mega Moolah Jackpot Wheel si acest lucru poate fi declansat la intamplare la orice rotire, de catre orice jucator care pariaza orice suma de bani. Odata ce roata jackpot-ului este declansata, atunci aveti sansa de a roti roata pentru a ateriza unul dintre cele patru jackpot-uri.

Desigur, exista sanse mult mai mari sa declansati jackpot-urile Mini si Minor (ambele putand fi castigate de mai multe ori pe zi) decat jackpot-urile Major sau Mega, dar, cu ocazia, cineva va invarti tamburul si va ateriza Mega Jackpot si atunci cand se intampla, viata lor se schimba nemasurat.

Toate sloturile sunt atractive in felul lor, pentru ca nu sunt doua concepute identic. Fiecare slot Unibet are particularitatea sa care te poate atrage doar pe tine in mod special si nu pe alti, si evident si in mod invers.