Punctele de discuție Unibet despre cricket-ul județului: Glenn Maxwell luminează T20 Blast

Cele cinci victorii ale lui Lancashire le-au ridicat bine din pachetul din Grupul Nord într-un sezon plin de optimism, după ce a avut parte de o aventură destul de sumbră de anul trecut. Înfăptuind acest spirit, Glenn Maxwell a marcat alergări, a depistat efectiv, a înregistrat patru înregistrări și a zâmbit destul de mult de la primul până la ultimul. Australianul poate arăta cam așa – un cricketer din sat cu un ochi bun care a avut noroc și îl știe – dar el și Dane Vilas, la 34 de ani care joacă cu siguranță cel mai bun cricket din viața sa, au o mulțime de noi. Asta a fost suficient pentru a trage partea lor în sus de adâncimea de 35-4 în a noua pentru a ajunge la un scor competitiv de 151-6, unul pe care Nottinghamshire se străduiau întotdeauna să ajungă.Maxwell are Unibet secole în toate cele trei formate pentru țara sa și nu are nicio cană cu mingea sau în afara terenului, dar este posibil să nu mai joace prea multe meciuri sub calcașul verde baggy sau variantele sale. El se va bucura în continuare de oriunde va primi – și ne vom bucura de el.Ball two: Match of the Week (North Group)

După Dom Sibley, continuând un sezon bun pentru Warwickshire, pune bazele Cu 64 de 43 de mingi, Will Rhodes, odată un Tyke însuși, și tânărul Liam Banks au ajuns la granițele care au ajuns…Birmingham Bears a ajuns până la 177-4 la Headingley. Cue Adam Lyth și Tom Kohler-Cadmore (cu un pic de ajutor din partea lui David Willey) pentru a pleca, păstrând rata necesară sub nouă drepturi până la ultimele patru suprafețe, răchile încă la îndemână.Însă, rapidul adolescent foarte promițător, Henry Brookes și bătrânul stager Jeetan Patel, au acordat doar 11 alergări din următoarele două capete, înfiorându-și fiecare un wicket, iar un alt Unibet bătrân campanian, Fidel Edwards, și-a păstrat o limită în afara cărții. cinci livrări pentru a-l lăsa pe Kohler-Cadmore frustrat pe 76 nu au ieșit, punctele s-au împărtășit.5500 de mile pentru a vedea un singur obiectiv: clubul suporterilor Hearts a maronat în Anglia. , cu șase victorii din șapte în grupul de Sud, merg chiar mai bine decât Lancashire până la nord, cea mai recentă câștigă a lui un jucărie la terenul de bijou Beckenham. Setul 136 de Hampshire, după ce James Vince (un batsman pentru care cuvântul bijou se potrivește cu mai multe reprize decât și-ar dori) a marcat cel mai bine cu 44, contribuții solide prin ordin au obținut Kent peste linie cu o minge de rezervă.A fost un meci bun pentru speedster-ul lui Kiwi, Adam Milne, care a scos 3-21 în cele patru over-uri ale sale și apoi a făcut 12 nu în ultimele două ultime pentru a-și ridica echipa. El este mai mult Lance Cairns decât Chris Cairns ca jucător, dar acesta este Unibet Romania totuși un set de competențe la îndemână pentru T20 cricket.Ball four: Match of the Week (South Group)

Mai West decât South și un pic de luptă la subsol. , dar cine nu iubește o cravată – Super Over sau nu? După ce Fakhar Zaman, care îi datorează scorul lui Glamorgan, a făcut 58 de ani, Chris Cooke, un bătaie mai degrabă decât devastator, a aruncat patru șase pentru a obține acasă până la 172-5, un scor care de obicei menține opoziția interesată indiferent de începutul lor.O treabă bună și pentru că atunci când skipperul din Gloucestershire, Michael Klinger, a plecat cu scorul 51-3 în a șaptea, rata necesară a urcat în cifre duble (vechea metodă a lui Richie „run-a-ball” pentru o goană dură actualizată pentru a 21-a. liliecii și granițele secolului) și 33 erau încă căutați cu două supravegheri care să meargă.Dar figura improbabilă a lui Aussie rapidă, Andrew Tye, ridicându-și norocul, s-a urcat în Marchant de Lange pentru a prelua penultimul crucial pentru 19 și finalul lui Benny Howell peste șase i-a permis lui Aussie cu barbă să scruteze alergările necesare pentru a marca scorul după 20 de peste fiecare.Ball cinci: Timpul ca Parky să vină din frig?

În timp ce spinning-urile Angliei aruncau săgeți în Australia pentru a întoarce în colectiv cifrele colective din 70–7-301–3, Matt Parkinson de la Lancashire arunca Sunt înalte și devin pătrate pentru a merge pe locul doi în clasamentele de bowling ale lui Blast, cu 13 răchite la 11 și o rată de economie puțin peste 7. Desigur, aceasta este o comparație nedreaptă pentru Moeen, Denly și Root pe atât de multe niveluri, dar 22 bătrân de ani îi scoate pe băieți odată ce primește o minge în mână – ceea ce nu este atât de des cât ar trebui să fie.Parkinson tranzacționează cu răchile (are 146 în 72 de meciuri pentru județul său) și un bowler va merge departe dacă va putea face asta, mai ales unul dintre anii tandri care practică cea mai dificilă abilitate de cricket. Încă nu este pregătit pentru Anglia, dar ambele echipe de minge roșii și albe arăta ca și cum ar fi datorate o mică reinvenție, ar trebui să fie în conversație. Bucuriile de a lua fotbal pe 11 la sfârșitul anilor 30 Citiți moreBall șase: banton-ul de centură al lui Banton

Un bărbat și mai tânăr este bine în topul clasamentelor, bifferul Somerset, în vârstă de 20 de ani, Tom Banton. Spre deosebire de sezonul campionatului lor, Blast nu merge prea bine pentru Somerset, dar vor fi încântați urmărind 204 împotriva celor cinci bowlers internaționali ai lui Surrey, Banton conducând acuzația cu 71 dintr-un parteneriat deschis de 93 la aproape mai mult. rata necesară.Somerset arată multă credință în tânăr (are și mănușile în explozie) și nu le dă drumul. Dar el, ca și coechipierii săi, are câteva luni destul de mari în fața lui – nemurirea locală la un an din adolescență este destul de premiu.

admin