Campionii de volei de la Olomouc au fost întăriți de trei străini

„Am avut amândoi aici pentru repetiție, așa că știm în ce ne ocupăm”, spune antrenorul Jiří Teplý.

Zidul defensiv foarte puternic a fost consolidat după sezonul Bezhandolská, pe care Olomouc l-a căutat în Prostějov, în apropiere, unde blockbusterul bulgar a evoluat bine și s-a clasat printre cele mai bine văzute pe scena extraleagă. „Ne-a plăcut Verča. Suntem încântați că am semnat-o și sper să ne îndeplinească așteptările ”, își dorește Warm. „Îmi place atmosfera din sala Olomouc.O mulțime de oameni vin, ceea ce se reflectă pozitiv în performanță “, a spus jucătorul de volei, în vârstă de 26 de ani. “Cred că avem o șansă să ne calificăm pentru Liga Campionilor, dar va fi greu.” Olomouc împarte două meciuri din grupa de bază a celei mai prestigioase competiții de club din Europa. Dar lotul nu a deranjat-o prea mult. În runda finală, ședința din Teplý este probabil să întâlnească ucraineanul Chimik Yuzhnyy. Negocierile au început la sfârșitul lunii iunie, iar acum conducerea Olomouc le-a finalizat. „Am venit la examen și am primit o ofertă după el.Olomouc este un club foarte bun, în plus, este un oraș frumos și îmi place aici ”, a spus Belarus, în vârstă de 22 de ani. „Sunt plin de așteptări. Am observat că oamenii ca voleiul în Olomouc și merg să se înveselească, un astfel de sprijin este grozav ”, așteaptă cu nerăbdare prima angajare internațională din Kazachenka.

Ganna Burbelyuk, 26 de ani, este a doua ofensivă. În originea din Simferopol, Ucraina, antrenorul Teplý, pe lângă un lovitor, a primit și o alternativă la postul universal. Prietena ei Tetiana Karpushyna, care lucra în Šternberk din apropiere, i-a recomandat transferul la Olomouc. În plus, am vrut să merg mai departe în volei “, spune Burbelyuk, care a petrecut și doi ani în Belarus.Apoi a plecat în Israel, a fost în Kazahstan un an, iar anul trecut a jucat din nou în Israel, când s-a întors după o accidentare.

„Îmi place Republica Cehă, Olomouc este un oraș frumos și aștept cu nerăbdare cupele europene”, spune Burbelyuk, spunând că este fericită când oamenii o cheamă pe Ann.

admin